Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "AavekentÀt" by Elly Griffiths & Anna Kangasmaa # Book PDF Kindle ePub Free

AavekentÀt

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: AavekentĂ€t
  • Author : Elly Griffiths & Anna Kangasmaa
  • Release Date : January 20, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2752 KB

Description

Aikamme hurmaavin dekkarisarja saa jatkoa

Suosikkiarkeologi Ruth Galloway tutkii sodanaikaista lentokoneen hylkyÀ, josta löytyy epÀilyttÀvÀ ruumis. ViehÀttÀvÀ brittisarja yhdistelee arkeologisia salaisuuksia ja monimutkaisia ihmissuhteita.

Kun uuden asuinalueen rakennustöissĂ€ löydetÀÀn toisen maailmansodan aikainen lentokone ja lentokoneesta ruumis, arkeologi Ruth Galloway kutsutaan paikalle. Ruth toteaa, ettei kyseessĂ€ ole lentĂ€jĂ€ – mutta miten ruumis pÀÀtyi lentokoneeseen? Kun tapaukseen liittyvĂ€n Blackstockin suvun tiluksilta vielĂ€ löytyy ihmisluita, Ruthilla ja komisario Harry Nelsonilla on kiire selvittÀÀ syypÀÀ ennen kuin Norfolkia lĂ€hestyvĂ€ myrsky saavuttaa heidĂ€t ja hautaa salaisuudet iĂ€ksi.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hÀn työskenteli pitkÀÀn lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensÀ kanssa Norfolkissa, missÀ rantoja reunustavat muinaiset pyhÀt marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympÀri Eurooppa, erityisesti Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.


PDF Ebook Download "AavekentÀt" Online ePub Kindle